• Utbetaling innen 24 timer, 14 dagers angrerett

  • Høyest pris hos NRK FBI og TV2 Hjelper deg

  • Gullforsendelsen forsikret inntil kr 100 000

  • Godkjente av Politiet og Justervesenet

Bestill gullbagen!

Det er helt gratis!

Bestill innen:
og vi vil sende deg Gullbag idag.


Gullpriser

306,-

per gram

122,-

per gram

94,-

per gram

Selge mer enn 200 gram?

Kontakt kuneservice på

22 12 34 00

Det har skjedd en god del på markedet rundt salg av gull de siste årene. Det er dessverre slik at mange av oss ikke lenger ønsker å ta vare på gullsmykkene vi har fått opp gjennom årene. Det er selvfølgelig synd å bare kaste dem. Men det finnes et alternativ som bør brukes, nemlig en nettbutikk som kjøper gull – og en av disse nettbutikkene gullbagen.no.

Hvis man velger å benytte seg av en slik nettbutikk, vil man trolig bli overrasket over hvor enkelt det er. Salget av gull foregår ved at man bestiller en konvolutt som sendes hjem til den som ønsker å selge gullet. Gullvarene legges i konvolutten, og konvolutten forsegles og sendes tilbake til nettbutikken. Varene som har blitt sendt, blir veid, og ut fra vekten blir det satt en pris som utbetales til selgeren.

Gullprisene er selvfølgelig interessante når man skal selge gull. Det er jo tross alt prisene som setter standarden for hvor mye man kan regne med å få for det man velger å selge. Gullprisen settes som nevnt ut fra vekten på gjenstanden av gull som skal selges. For eksempel: Hvis man selger et gullarmbånd som veier 20 gram, så vil den ha en høyere pris enn en gullring som veier 10 gram.

Prisen for gull kan endre seg hver eneste dag, og det settes en internasjonal pris som gjelder verden over. Prisen kan tidvis også endre seg i løpet av et døgn. Siden prisen på gull varierer, så lønner det seg å undersøke prisen før man bestemmer seg for å selge. Da vil man kunne sørge for at man får best mulig pris for det man selger. Det finnes flere nettsider som hjelper deg med å finne frem til dagens gullpris.

Hvis man ønsker å vite mer om gullpriser i dag, kan man også undersøke litt rundt på nett for å se hva andre selgere har fått for sine gullgjenstander. Noen eksempler er for eksempel en gullring som hadde en vekt på 8,4 gram, og som ble solgt for en verdi av 1 411,- norske kroner. En enkel brosje i gull hadde en vekt som var nesten det dobbelte – 15,2 gram. Den ble solgt for en verdi av 2 712,- norske kroner. Det kan med andre ord være mye å tjene på gullsmykkene som bare ligger gjemt unna i en skuff.

En forsendelse med gullvarer er forsikret hvis man velger å selge gjennom gullbagen.no. Som selger tilkommer et forsikringsgebyr som må betales nettbutikken, og forsikringen vil sikre varer for opptil 100 000 NOK.

Hvor mye får jeg?

Når du selger dine gullsmykker hos oss, vil du få en av Norges høyeste utbetalinger.

24k
306,-

18k
122,-

14k
94,-

999
3.1,-

925
2,-

830
1.7,-

Trygghet

Selg ditt gull trygt og sikkert hos oss! Alle forsendelser er forsikret og du vil få oppgjør innen to dager! Vi er en godkjent gullforhandler og har lang erfaring.

Les mer om trygghet her