• Utbetaling innen 24 timer, 14 dagers angrerett

  • Høyest pris hos NRK FBI og TV2 Hjelper deg

  • Gullforsendelsen forsikret inntil kr 100 000

  • Godkjente av Politiet og Justervesenet

Bestill sølvbagen!

Det er helt gratis!

Bestill innen:
og vi vil sende deg Sølvbag idag.


Salg av sølv

Det er sikkert mange som har fått med seg at det nå har blitt utrolig enkelt å selge gull. Privatpersoner kan nå tjene penger på alle gullsmykkene som man har hatt liggende i en skuff i noen tiår. Det som derimot ikke så mange har fått med seg, er det at det også er mulig å selge sølv!. Det er jo tross alt like naturlig å ha sølvsmykker liggende, som gullsmykker, og ønsker du å bli kvitt noen av disse, så lar det seg gjøre på meget enkelt vis.

 

Hvor mye får jeg?

Det å selge sølv fungerer på samme måte som å selge gull. Man går helt enkelt inn på den aktuelle nettsiden som kjøper sølv, der man kan man legge inn en bestilling på en såkalt sølvbag. Denne sølvbagen er en liten pose som sendes hjem til personen som har lagt inn bestillingen. Når posen mottas, må vedkommende legge gjenstandene av sølv som skal selges, i bagen. «Sølvbagen» skal deretter forsegles og sendes tilbake til butikken.

Ved ankomst vil sølvsmykkene først og fremst veies. Når man mottar en sølvbag, er det slik at det må være en vekt på minimum 400 gram som skal sendes. Det er nemlig slik at verdien på sølvet blir regnet ut fra vekten på det man har lagt i posen. Det er en egen pris på sølv, og de som driver butikkene, regner ut verdien ut fra sølvvekten. Det betyr at en sølvbag som veier 400 gram, vil ha en lavere verdi – eller pris – enn en sølvbag som veier 600 gram. Det er også verdt å merke seg at sølv og gull har ulike priser når det kommer til verdisetting og utbetaling av penger.

Når butikken har regnet ut beløpet som skal overføres til selger, gjøres det så raskt som mulig. Nettsiden gullbagen.no garanterer faktisk at pengene for det man har solgt, vil være inne på selgerens konto innen to virkedager.

Hvis man kjenner litt på tvilen når det kommer til dette, så er det også verdt å vite at det er ingen forpliktelser ved å legge inn en bestilling på en sølvbag. Dersom du legger inn bestillingen, vil du ha noen dager på å bestemme deg for om du vil og skal selge, og eventuelt hvor mye du skal selge. Hvis man er redd for at verdiene skal bli borte på veien, så kan man trøste seg med at alt som sendes i en slik sølvbag, er forsikret ved at selger betaler et engangsgebyr som dekker varer for inntil 100 000 norske kroner.

3.1,-

per gram

2,-

per gram

1.7,-

per gram

Slik gjør du det