• Utbetaling innen 24 timer, 14 dagers angrerett

  • Høyest pris hos NRK FBI og TV2 Hjelper deg

  • Gullforsendelsen forsikret inntil kr 100 000

  • Godkjente av Politiet og Justervesenet

Bestill gullbagen!

Det er helt gratis!

Bestill innen:
og vi vil sende deg Gullbag idag.


Slik fungerer det

Det er et kjent fenomen at mange av oss har smykker liggende i skuffer og skap, og de blir sjelden brukt. Det er gjerne slik at anledningene for å bruke de spesifikke smykkene sjeldent dukker opp, eller kanskje det er slik at smykkene ikke helt faller i smak lenger, men at det føles rart å kaste dem. Hvis man kjenner seg igjen i dette, så er løsningen ganske enkel. Det er rett og slett mulig å selge sine gamle gullsmykker.

Det å selge gull høres kanskje komplisert ut, men det er faktisk ikke det. Det finnes en nettside som heter gullbagen.no, og gjennom denne nettsiden kan det å selge gull være utrolig enkelt. Opplegget fungerer på en veldig enkel måte, og det kreves ikke så veldig mye arbeid i forkant, heller. Det er så enkelt som at man går inn på deres nettside og legger inn en bestilling på en gullbag. Dette er en liten pose som blir sendt hjem til bestilleren i posten. Når denne posen mottas, skal bestilleren legge inn eventuelle verdier i gull som ikke ønskes lenger.

Posen forsegles og sendes tilbake til gullbagen.no. Når gullbagen kommer frem, blir smykkene veid og en pris blir utregnet. Det er nemlig slik at når man skal selge gull, så blir prisen satt ut fra vekten. Prisen på det som selges, blir så utbetalt til den som sendte gullet inn til gullbagen.no. Det blir ikke enklere enn dette.

Hvor mye får jeg?

Når du selger dine gullsmykker hos oss, vil du få en av Norges høyeste utbetalinger.

24k
306,-

18k
122,-

14k
94,-

999
3.1,-

925
2,-

830
1.7,-

Trygghet

Selg ditt gull trygt og sikkert hos oss! Alle forsendelser er forsikret og du vil få oppgjør innen to dager! Vi er en godkjent gullforhandler og har lang erfaring.

Les mer om trygghet her